fins become corridor

I went back to the beach today to finish the second fin and add a third one, but the closer I came to completing the second fin, the more I thought that a third would reduce the impact of the negative space between the built objects. instead of working on a third element, I decided to remove some of the small rocks that filled the space between and build a definitive step that connected the two fins and marked a definite decent. I think the step helps accentuate the edges by deepening the shadow lines.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s